Elke katteneigenaar wil hetzelfde, een gezonde en vrolijke kat. Beaphar kan dit voor je garanderen. Met hun gezondheids- en verzorgingsproducten, medicijnen en voedingsmiddelen, zorgen zij ervoor dat je huisdier tegen elke nare situatie opgewassen is. Beaphar snapt ook dat niet iedereen super veel geld te besteden heeft, vandaar dat Beaphar haar producten verkoopt tegen een betaalbare prijs. Uiteraard zijn de producten van hoge kwaliteit.

Vlooienplaag

Een veel voorkomend probleem bij katten en andere huisdieren zijn vlooien. Vervelende en jeukende beestjes die rode plekjes of korstjes kunnen veroorzaken op de vacht van een kat of hond. Beaphar is in 1993 begonnen met dit probleem onder de loep te nemen. In der loop van de jaren heeft Beaphar verschillende producten ontwikkelt ter bestrijding van de vlooien. Zo heeft Beaphar een vlooienpil ontwikkelt. Dit is een soort anticonceptie tegen vlooien. De pil kan eens per maand worden gebruikt. Ook heeft Beaphar een vlooienband op de markt gebracht. Dit is de meest populaire manier van vlooienbestrijding. De vlooienband van Beaphar beschermt je huisdier zes maanden tegen vlooien. Daarnaast is er ook vlooienspray van Beaphar te koop. Deze spray wordt gespoten op jouw en de omgeving van je huisdier. Denk hierbij aan tapijten, mandjes, knuffels etc. De spray werkt tot 14 dagen.

Geen stress meer

Dierenartsbezoeken, onweer, oud en nieuw, autoreisjes, het zijn allemaal situaties waar jouw kat het Spaans benauwd van krijgt. Je ziet dat jouw vrolijke diertje helemaal veranderd in een angstig en bang beestje. Dit kun je merken door overmatig janken, sproeien of vernielen. Dit is voor zowel het baasje als het diertje niet prettig. Beaphar heeft hiervoor speciaal ‘Beaphar No Stress’ ontwikkeld voor huisdieren. Dit is verkrijgbaar als verdamper, band, pipet of spray. Beaphar garandeert hiermee kalmte, stressvermindering en stimulatie van goed gedrag. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor het gedrag van je kat bij onverwachte of akelige situaties.

Niet alleen voor katten

Beaphar richt zich niet alleen op katten. Zo hebben zij ook producten voor honden, knaagdieren en vogels. Beaphar heeft zelfs voer voor gerbils, muizen én egels. Een merk voor ieder huisdiertje dus! Beaphar vindt het belangrijk dat elk dier zo gelukkig mogelijk is. Om hier handen en voeten aan te geven, hebben zij bijvoorbeeld de ‘Beaphar Gentle Leader’ ontwikkeld. Dit is halsband waarmee je hond op een vriendelijke manier corrigeert wordt tegen trekken tijdens het uitlaten. Daarnaast heeft Beaphar een enorm assortiment aan zalfjes, sprays, snacks, poeders, vitamines. Dus heeft je huisdier ergens last van? Beaphar is er voor alle kwaaltjes. Kijk eens op medpets.nl voor het ruime assortiment.